De speelspecialist

IMG_5574

Draai en Zwaai

Wij hebben verschillende speeltoestellen in de categorie draai en zwaai, denk hierbij aan een houten schommel of een duikelrek. Tegenwoordig krijgen wij steeds vaker de vraag naar een apart speeltoestel op maat gemaakt. Alleen maar leuk aangezien onze ontwerpers dan weer iets nieuws kunnen bedenken. Er zijn natuurlijk ontelbare houten speeltoestellen te bedenken waar je kan draaien op een duikelrek en zwaai in een schommel van hout.

In ons assortiment kunnen wij u al veel bieden. Zoals hierboven al besproken een houten schommel of duikelrek, en dan kan een duikelrek gaan van eendelig duikelrek tot een duikel rek voor wel  een duikelrek met zeskant waarbij er in een ronde gespeeld kan worden. Natuurlijk maken wij zoveel mogelijk houten speeltoestellen maar in ontwerpen als een duikelrek gebruiken wij roestvrij staal om tot een zo goed mogelijke oplossing te komen waarop gespeeld kan worden. Naast een duikelrek hebben we ook een breed assortiment in houten schommels. Van een enkele houten schommel met Robinia of WaxedWood staanders tot een duo schommel en zelfs een schommel voor drie personen. Naast de normale schommels hebben wij ook een vogelnestschommel of een hangmatschommel.

Zoals er opvalt in het assortiment van draai en zwaai is dat er meer dan genoeg producten zijn. Maar wat is nou leuker dan dit te combineren in een grote speeltuin met meerdere objecten. Daar zijn wij bij IJreka het beste in. Veel combineren tot grote speelplannen en dat ontwerpen en monteren op elke plaats in Nederland.

Een houten schommel voor zes personen om met meerdere kinderen tegelijk te spelen zodat niemand meer hoeft te wachten. Maar ook gezellig is een familie schommel van hout of een evenwichtsbalkparcours om bijvoorbeeld te plaatsen naast een zalencentrum. Misschien wel het meest uitdagende in de categorie draai en zwaai in een kabelbaan van 20 meter. Deze maken wij van de houtsoorten Robinia en WaxedWood.

Naast de houten speeltoestellen die IJreka kan maken en produceert beschikken wij ook over een assortiment met speeltoestellen van rvs en kunststof om zo speelpleinen en of indoorspeelhallen in te richten. Hiermee kunnen wij speeltoestellen leveren zoals een draaimolen voor meerdere personen en verschillende draaischrijven. Ook door de toevoeging van rvs en kunststof kunnen wij rolstoelvriendelijke speelobjecten maken.

 

- Draai en Zwaai speeltoestellen

Bekijk onze Draai en Zwaai speeltoestellen -->

Bel uw speelspecialist: 0529 46 99 88

Of stuur ons een bericht!

Bezoekadres: Dalmsholterweg 5, 7722 KJ Dalfsen
Postadres: Postbus 73, 7720 AB Dalfsen

Wij zijn lid van de Foreco groep, kijk ook eens bij:

Foreco Dalfsen
Foreco Houtconstructies
Foreco Woodshop (webshop)

Sitemap