De speelspecialist

IJ2086R De Swaan  (16)

Duikelen

Een duikelrek is een veelvoorkomend en goed en makkelijk bespeelbaar toestel. Een duikelrek kan eenvoudig geplaatst worden waar veel speelplezier aan te beleven is. Zo zijn er meerdere duikelrekken namelijk een eendelig duikelrek van WaxedWood, NobelWood of Robinia. Een eendelig duikelrek geeft natuurlijk niet zoveel speelplezier dan aan een duikelrek voor 2 of 3 personen. Waarbij op verschillende hoogtes geduikeld kan worden met meerdere personen zodat het leuk is voor iedereen. Om met een hele groep plezier te hebben kan er ook een duikelrek geplaatst worden waar 6 personen tegelijk op kunnen spelen. Ook is dit natuurlijk geschikt als sporttoestel zodoende dat het speeltuin/sportpark of dergelijke voor meerdere doelgroepen beschikbaar en leuk is.

Nog een product wat wij kunnen leveren in zowel hout als staal is het ster klim-/duikelrek van WaxedWood, Robinia en staal. Waarbij er een andere uitdaging bij is gekomen om van het ene duikelrek te klimmen naar het andere duikelrek.

Naast duikelrekken die je bij IJreka kunt kopen van hout leveren wij ook duikelrekken aan in staal. Dit geldt zowel voor een eendelig t/m een zeskant duikelrek.

 

- Duikelrek speeltoestellen

Bekijk onze Duikelrek speeltoestellen  -->

Bel uw speelspecialist: 0529 46 99 88

Of stuur ons een bericht!

Bezoekadres: Dalmsholterweg 5, 7722 KJ Dalfsen
Postadres: Postbus 73, 7720 AB Dalfsen

Wij zijn lid van de Foreco groep, kijk ook eens bij:

Foreco Dalfsen
Foreco Houtconstructies
Foreco Woodshop (webshop)

Sitemap