De speelspecialist

Ter Aar; IJ2116 Klimklauterstructuur

Klim en Klauter

Lekker klimmen en klauteren op houten speeltoestellen waarbij er veel verschillende speelobjecten geplaatst kunnen worden in het verlengde en oneindige combinaties mogelijk zijn. Voor kinderen het ultieme speelplezier in uitdagende en spannende speeltoestellen. Klimmen in een boomhut waar een houten speelhuisje op gebouwd is op via een touwbrug over water of over zand. Wij hebben verschillende oplossingen om zo goed mogelijk te voorzien in de behoefte van u. Gaat het om een speeltuin in een nieuwbouw wijk of het aanleggen van een speelplein bij een school. Een Robinia houten speelhuisje is een leuk en eenvoudig speelobject in ons assortiment. Voor in een speeltuin of schoolplein zien we vaak parcours terugkomen als het klimmen en klauteren betreft. Met een touwbrug, klimpaal en stappaaltje kan er gemakkelijk van het ene naar het ander klimobject gekomen worden. Met verschillende overteken zoals een plateau oversteek of middels een tunnel of rollende balk om zo genoeg uitdaging te bieden aan verschillende leeftijdscategorieën. Maar ook hele klimwanden of klimkubus kan er neergezet worden.

Voor grote speeltuinen of attractieparken kunnen wij hebben wij bijvoorbeeld een spinnenwebtoestel of een centrale uitkijktoren met meerdere speelattributen rondom. Ook een broedplek zijn leuke speeltoestellen waarbij er twee naast elkaar geplaatst kunnen worden met een net ertussen zodat kinderen heen en weer kunnen klimmen. Ook zou er een broedplektoren gecombineerd kunnen worden met een houten speelhuisje waar een glijpaal of glijbaan aan vast zit. Ook hebben wij al eens een heel piratenschip gemaakt van Robinia hout waarin meerdere klim en klauter onderdelen in verwerkt zitten zodat kinderen als echte piraat kunnen spelen.

Ook richten regelmatig indoorspeelhallen in met onze Robinia houten speeltoestellen in verschillende thema’s zo hebben wij onder andere een klauterbos gemaakt en een indoorspeelhal met een boerderijthema.

Ook in het assortiment klim en klauter kunnen wij speeltoestellen leveren van rvs waarmee unieke glijbanen kunnen worden gecreëerd en andere speelvormen meer inhoud gegeven. Samen met onze partners bieden wij ook kunststoffen speelobjecten aan met een hele piratenschepen lijn.

 

- Klim en Klauter speeltoestellen

Bekijk onze Klim en Klauter speeltoestellen -->

Bel uw speelspecialist: 0529 46 99 88

Of stuur ons een bericht!

Bezoekadres: Dalmsholterweg 5, 7722 KJ Dalfsen
Postadres: Postbus 73, 7720 AB Dalfsen

Wij zijn lid van de Foreco groep, kijk ook eens bij:

Foreco Dalfsen
Foreco Houtconstructies
Foreco Woodshop (webshop)

Sitemap