De speelspecialist

Wateroversteek klimmen IJ7388A

Natuurlijk Spelen

 

Zand, water, aarde, hout, steen en struiken: de natuur heeft veel te bieden. Ontdekken, avontuur en uitdaging op speeltoestellen met een natuurlijke uitstraling en natuurlijke speelaanleidingen. Deze speeltoestellenlijn staat garant voor een avontuurlijke speelplek met een natuurlijke uitstraling waar kinderen kunnen ontdekken, beleven en samenspelen. De toestellen van natuurlijk spelen zijn voornamelijk vervaardigd uit duurzaam Robinia hout dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Het bijzondere aan het Robinia hout is dat het van nature al een hele speelse uitstraling heeft omdat het geen rechte stam.

Daarmee hebben uit ook een ruim assortiment voor natuurlijk spelen uitgemeten met onder andere een speelhuis, boomstamschijf, vogelnestschommel en een trekpontje. Natuurlijk is dit nog maar een klein deel van ons assortiment. Wij denken graag mee in het project om zo in overleg met verschillende partijen tot het gewenste resultaat te komen. En dat is misschien ook wel het leukste, als een kind of ouder kan zeggen dat zij hebben bijgedragen aan de speeltuin waarin zij spelen.

Zoals hierboven al genoemd hebben wij het houten Robinia speelhuisje wat wij vaak voorbij zien komen. Dit speelhuis is een bekend ontwerp en zien wij vaak terugkomen in onze projecten. Het bijzondere aan die speelhuis is dat het geplaatst kan worden met een zonnepaneel waar kinderen dan mee kunnen spelen en de lampjes in het huis kunnen aanzetten.

Ook een bekend product is de boomstamschijf oftewel stappaaltje. Hiermee kunnen parcours worden ingericht waardoor om de kinderen lekker buiten te laten spelen. Een boomstamschijf wordt vervaardigd van hardhout zodat het in contact met de grond lang mee gaat. Een vogelnestschommel is een leuke schommel omdat je er met meerdere kinderen tegelijk kunt schommelen voor nog meer plezier. Met staanders van Robinia hout kom je tot een leuke speelse schommel.

Misschien wel het leuke aan ons assortiment natuurlijk spelen is dat je de producten goed met elkaar kan combineren. Zo past een speelhuis van Robinia goed met daarvoor een klimtoestel en een glijbaan uit het speelhuis om zo tot één groot speelobject te komen. Onze monteurs zetten het op de plek in elkaar en certificeren het speelobject ter plekke.

Kijk gerust eens in onze brochure van natuurlijk spelen of neem contact op met een van onze medewerkers.

 

- Natuurlijk Spelen speeltoestellen

Bekijk onze Natuurlijk Spelen speeltoestellen -->

Bel uw speelspecialist: 0529 46 99 88

Of stuur ons een bericht!

Bezoekadres: Dalmsholterweg 5, 7722 KJ Dalfsen
Postadres: Postbus 73, 7720 AB Dalfsen

Wij zijn lid van de Foreco groep, kijk ook eens bij:

Foreco Dalfsen
Foreco Houtconstructies
Foreco Woodshop (webshop)

Sitemap