De speelspecialist

300007_3d

Robuust Kunststof

Naast meerdere houten speeltoestellen hebben wij ook meerdere speeltoestellen in robuust kunststof. Dit doen wij in samenwerking met verschillende partners om zo een nog divers aanbod te kunnen bieden voor allerlei speelgelegenheden. In het assortiment hebben wij verschillende speeltoestellen van kunststof.

Zo hebben wij bijvoorbeeld een kunststoffen zandbakrand in verschillende delen(lengtes). Van een zesdelige kunststoffen zandbak tot een zandbak met zestien delen en de mogelijkheid om dit verder uit te breiden. Voor in een speeltuin kan er ook een schommel met hangmat geplaatst worden in kunststof. Daarnaast zijn er meerdere kunststof speeltoestellen zoals een brandweerauto, trekker, truck, helikopter of bus. Samen met onze partner Ledon beschikken wij over een lijn met allerlei soorten piratenschepen van kunststof. Waarbij het piratenschip steeds verder uitgebreid kan worden met extra speeltoestellen. Naast een piratenthema is er ook een coasterthema met verschillende kunststof speeltoestellen.

In de productlijn hebben we verschillende kunststof banken en tafels voor buiten. Maar ook een moddertafel wat als kunststof speeltoestel zou voldoen. Verschillende evenwichtspanelen en wippen van kunststof voor buiten.  Daarnaast bestaat er een lijn met een kunststof speelhuis voor buiten en verschillende glijbanen.

Van kunststof kunnen mooie klimtoestellen gemaakt worden en deze helemaal uitgebreid worden met meerdere attributen. Zo hebben wij een heel thema als forest/apen thema. Waarin geklimd en geklauterd kan worden door kinderen op verschillende attributen. Van een Maya zandspeelhoek tot een Niagara klimtoestel. Alles kan gecombineerd worden voor de ultieme plezier en speelbeleving.

- Robuust Kunststof speeltoestellen

Bekijk onze Robuust kunststof speeltoestellen  -->

Bel uw speelspecialist: 0529 46 99 88

Of stuur ons een bericht!

Bezoekadres: Dalmsholterweg 5, 7722 KJ Dalfsen
Postadres: Postbus 73, 7720 AB Dalfsen

Wij zijn lid van de Foreco groep, kijk ook eens bij:

Foreco Dalfsen
Foreco Houtconstructies
Foreco Woodshop (webshop)

Sitemap