De speelspecialist

IJ7087E schommel vijfhoek

Schommelen

Een schommel is misschien wel een van de meest toegepaste speeltoestellen op schoolpleinen en speeltuinen. Spelen op een houten schommel is natuurlijk ook leuk voor kinderen. Wat is nou leuker om lekker buiten zo hoog mogelijk te schommelen en daarmee misschien wel hoger komen dan dat je ooit gedurfd had. En een houten schommel is voor alle leeftijden. Een klein kind kan van een redelijk jonge leeftijd samen met een ouder of verzorger geduwd worden in een veilige schommel waar die niet uit kan vallen. Omdat een houten schommel zo populair speeltoestel is, is er natuurlijk ook een uitgebreid aanbod van een enkele houten schommel tot een zeshoek schommel of mega familietouwschommel. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een schommel toepasbaar.

Bij IJreka speeltoestellen hebben wij ook een uitgebreid assortiment om zo speelplaatsen, speeltuinen of schoolpleinen aan alle speelgemakken te kunnen voorzien. Zo kunnen er verschillende schommels gekocht worden bij IJreka. Een houten schommel kopen bij IJreka, en deze geplaatst en al af te leveren op de juiste plek met certificering. In ons assortiment hebben wij een enkele schommel van hardhout, NobelWood, Robinia of staal. Een enkele schommel is makkelijk te plaatsen en neemt het minste ruimte in waardoor een meer plaats is voor andere speelattributen in een speeltuin. Naast een enkele schommel kunnen wij ook meerderen duo schommels leveren van hout of staal. Een vogelnestschommel in verschillende groottes zodat je er alleen om met wel meer dan 4 kinderen tegelijk in kan schommelen. Of een hangmatschommel van hout waar je heerlijk in kan liggen en rustig heen en weer kan schommelen. Ook kijken wij naar meer uitdagendere schommels of voor grote speeltuinen/speelparken. Voor deze speeltuinen kunnen wij een zeshoek schommel van Robinia leveren waar meerdere kinderen tegelijk kunnen spelen voor extra veel plezier. Ook een mega familie touwschommel waar op gespeeld kan worden met het hele gezin.

Al onze schommels kunnen op de gewenste plek geleverd en geplaatst worden. Onze medewerkers van de plaatsingsploeg zullen ervoor zorgen dat de schommel indien gewenst ter plekke bij oplevering gecertificeerd wordt. Voor meer informatie en of mogelijkheden neem contact op met een van onze verkoopmedewerkers.

 

- Schommel speeltoestellen

Bekijk onze Schommels  -->

Bel uw speelspecialist: 0529 46 99 88

Of stuur ons een bericht!

Bezoekadres: Dalmsholterweg 5, 7722 KJ Dalfsen
Postadres: Postbus 73, 7720 AB Dalfsen

Wij zijn lid van de Foreco groep, kijk ook eens bij:

Foreco Dalfsen
Foreco Houtconstructies
Foreco Woodshop (webshop)

Sitemap