De speelspecialist

Apentouwparcours incl. boerderijdorp

Speelhuizen

Bij IJreka hebben wij verschillende houten en kunststoffen speelhuizen in allerlei vormen, maten en verschillende belevingen. Wij leveren de houten speelhuizen voor binnen en buiten. Een speelhuisje voor de allerkleinste of een speelhuis met glijbaan in een speeltuin, wij bieden een breed assortiment.

Zo kunnen wij een speelhuisje maken met 1 of 2 loketten om uw kinderen in te laten spelen als winkeltje. Maar ook een Robinia houten speelhuis die we zowel recht als scheef kunnen plaats of als boomhut. Een stoere kasteeltoren worden gebouwd als houten speelhuis met of zonder glijbaan. Zo kunnen wij meerdere Robinia speelhuizen neerzetten en met elkaar verbinden zodat het een boerderijdorp wordt met bijvoorbeeld 3 of 4 huisjes. Dit kan natuurlijk ook boven het water waardoor u een speeldorp creëert met waterpret.

Wij hebben ook speelhuizen voor kinderen in een rolstoel zodat deze net als alle andere kinderen mee kunnen spelen op bijvoorbeeld een schoolplein of in de buurt. Ons assortiment bestaat uit een speelauto of een huisje van WaxedWood met een loket en kassa.

Ook een mooie schuilhut kunt u krijgen als u aan de rand van een natuurgebied zit om zo samen met kinderen of natuurlijk voor de kinderen alleen te zoeken naar wilde dieren. Of en misschien nog wel leuker voor een groep kinderen een speeltoestel waar zij goed verstoppertje kunnen spelen. Maar ook speelhuis met klimgaten waar kinderen op, overheen langsheen kunnen klimmen.

Voor grotere speelhuizen of combinaties denken wij graag mee in het ontwerp en uitvoering. Wij zorgen dat alle speeltoestellen op de plaats gecertificeerd kunnen worden. Zo hebben wij een speeldorp op palen waar een glijbaan of glijpaal aan toegevoegd kunnen worden voor nog meer uitdaging voor de kinderen.

 

Bel uw speelspecialist: 0529 46 99 88

Of stuur ons een bericht!

Bezoekadres: Dalmsholterweg 5, 7722 KJ Dalfsen
Postadres: Postbus 73, 7720 AB Dalfsen

Wij zijn lid van de Foreco groep, kijk ook eens bij:

Foreco Dalfsen
Foreco Houtconstructies
Foreco Woodshop (webshop)

Sitemap