De speelspecialist

26042011494 web4

Sport

Sporten en spelen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden vandaar dat er bij IJreka een assortiment is ingericht om dit te combineren en zo in een speeltuin of op schoolplein te kunnen toepassen. Het blijft voor ons een uitdaging om nieuwe speeltoestellen te ontwikkelen om het aanbod zo uitdagend mogelijk te maken en houden voor kinderen en volwassenen. Daarmee bieden wij ook een breed assortiment en denken graag mee in de geschikte oplossing voor elke doelgroep.

Zo kunnen wij verschillende trampolines leveren voor zowel een binnen- als buitentoepassing. Een trampoline moet voldoen aan bepaalde veiligheidseisen zoals een goede ondergrond voor eventueel vallen van kinderen en vrije ruimte rond het speelobject. Bij IJreka zorgen wij voor directe certificering bij het plaatsen en opleveren van alle speelobjecten in de speeltuin of schoolplein indien gewenst. Naast een trampoline hebben wij ook een tafeltennistafel ook een ronde tafel. Verschillende soorten voetbaldoelen waaronder een klim-trapdoel van WaxedWood. In dit doet zit een touwenstructuur aan de achterkant en aan de zijkanten en bovenkant zit een klimmenrek waardoor het voor meerdere toepassingen  te gebruiken is.

Naast losse doelen hebben wij ook een multifunctioneel sportveld van WaxedWood wat wij kunnen leveren en plaatsen. Hier kan onder andere op de kunstgrasmat gevoetbald of gebasketbald worden. Daarnaast kunnen ook verschillende basketbalpalen los geleverd worden van Robinia of staal.

Naast allerlei speelobjecten voor de verschillende balsporten hebben wij ook allerlei objecten om een uitdagend trimparcours in bijvoorbeeld een bos of op een schoolplein neer te zetten. Zo kan er in een trimparcours een slingeronderdeel geplaatst worden, daarnaast een object waar er over hekjes gesprongen moet worden. Een onderdeel voor buikspieren te trainen een slalomloop, evenwichtsbalken, springbalken en een onderdeel voor het optrekken. Dit zijn objecten in ons standaard assortiment. Daarnaast denken wij graag mee in verschillende moeilijke en uitdagende speelobjecten.

 

Bel uw speelspecialist: 0529 46 99 88

Of stuur ons een bericht!

Bezoekadres: Dalmsholterweg 5, 7722 KJ Dalfsen
Postadres: Postbus 73, 7720 AB Dalfsen

Wij zijn lid van de Foreco groep, kijk ook eens bij:

Foreco Dalfsen
Foreco Houtconstructies
Foreco Woodshop (webshop)

Sitemap