De speelspecialist

IJ2007R Staande wip De Swaan

Wippen

Een wipwap is vanaf oudsher al een van de meeste toegepaste speeltoestellen in een speeltuin of op een schoolplein. Een houten wipwap met een zitje waarin samen met meerdere kinderen tegelijk gespeeld kan worden. Zo kan er een houten wipwap met 2-zits of 4-zits van WaxedWood of Robinia voor een mooie natuurlijke uitstraling. Natuurlijk kan een houten wipwap makkelijk uitgebouwd worden naar een 6- of 8-zits wipwap om zo met nog meer personen plezier te hebben. Naast de wipwappen in WaxedWood of Robinia hebben wij ook een stalen wipwappen in een 2-zits of 4-zits. Deze wipwappen worden geleverd in roestvrij staal.

Naast verschillende houten wipwappen en stalen wipwappen hebben we in het assortiment ook twee verschillende rolstoelwipwappen. Zo kunnen wij een wipwap maken van WaxedWood en een wip van Robinia. Een rolstoel wip is een kindvriendelijk product voor iedereen. Middels een gegalvaniseerde scharnierset is ervoor gezorgd dat de wipwap dienstdoet.

Een traditionele wip is een lange balk met zitjes aan de uiteinden. Maar tegenwoordig zijn er ook verschillende hoogwippen waardoor er een nieuwe beleving is toegevoegd aan het wippen. Zo kan er middels een zitje, dat hangt aan een balk, gewipt worden. De kinderen zweven dan boven de grond. Deze wip is er in de uitvoering van een enkele hoogwip met twee zitjes of een dubbele hoogwip van WaxedWood en heeft vier zitjes.

Naast alle houten wipwappen is er ook een breed assortiment aan kunststoffen wippen. Van een een zits wip in verschillende dieren tot wippen voor twee of drie kinderen. Zelfs kunnen wij een krokodillenwipwap maken van de houtsoort Billinga waar meerdere kinderen tegelijk op kunnen spelen.

 

Bel uw speelspecialist: 0529 46 99 88

Of stuur ons een bericht!

Bezoekadres: Dalmsholterweg 5, 7722 KJ Dalfsen
Postadres: Postbus 73, 7720 AB Dalfsen

Wij zijn lid van de Foreco groep, kijk ook eens bij:

Foreco Dalfsen
Foreco Houtconstructies
Foreco Woodshop (webshop)

Sitemap