De speelspecialist

PTDC0017

Zand en Water


Wat is nou leuker voor kinderen om te spelen met zand en water. Wij hebben bij IJreka een uitgebreid assortiment vanaf een zandbak en watertafel tot uitgebreide speelobjecten waar met en op een heel waterparcours gespeeld kan worden. Als je over de categorie zand en water spreekt kom je als snel uit op een watertafel waar er door middel van een waterpomp en baan het terecht komt. Wij hebben in ieder geval genoeg mogelijkheden met speeltoestellen waar wij zand en water kunnen combineren en zo plezier creëren voor jong en oud.

Een kleine gooi in ons standaardassortiment, komen we als snel aan een zandbak, watertafel, zandtafel, waterpomp, watergoot en voor grotere projecten bijvoorbeeld een trekpont, om jezelf over een sloot of klein riviertje te trekken wat zelfs omgebouwd kan worden tot een echt piratenschip, of speeltoren met waterspel waar er via een pomp water in de watergoten een heel parcours afwerkt met meerdere speelpunten/obstakels. Een zandfabriek waar het zand via verschillende onderdelen gezeefd en getransporteerd wordt waar kinderen Dit natuurlijk zoveel mogelijk met gebruik van houten materiaal. Ook hebben wij zandbaknetten om een het af te dekken tegen bijvoorbeeld dieren en afval. Maar naast een zandbaknet kunnen wij ook de gehele zandbak afdekken met 2 banken op wielen die u over het zand heen kan schuiven zodat er helemaal geen vuil in komt. In ons aanbod zitten ook houten speeltoestellen voor mindervaliden of rolstoelers, zodat zij ook kunnen spelen op bijvoorbeeld een zandtafel.

Vaak combineren wij deze producten met producten uit natuurlijk spelen omdat veel natuurlijker dan zand en water ook bijna niet kan. Uit Robinia hout kan veel worden vervaardigd zoals een watergoot waar vrij gemakkelijk met behoud van een hoge duurzaamheid het hout bewerkt kan worden. We schuren de Robinia stammen op om zo splinters op onder andere de zandbakken, en watertafels zo min mogelijk te houden.

De watergoten en watertafels zijn in verschillende maten en houtsoorten te verkrijgen. Ook hebben wij dit in roestvrij staal. Voor grotere projecten kunt u contact opnemen met onze verkoopmedewerkers voor het beste advies en eventuele voorbeelden.

- Zand en Water speeltoestellen

Bekijk onze Zand en Water speeltoestellen -->

Bel uw speelspecialist: 0529 46 99 88

Of stuur ons een bericht!

Bezoekadres: Dalmsholterweg 5, 7722 KJ Dalfsen
Postadres: Postbus 73, 7720 AB Dalfsen

Wij zijn lid van de Foreco groep, kijk ook eens bij:

Foreco Dalfsen
Foreco Houtconstructies
Foreco Woodshop (webshop)

Sitemap