De speelspecialist

Leveringsvoorwaarden IJreka B.V.  

Wij adviseren u de onderstaande tekst zorgvuldig door te lezen. 
Waarschijnlijk zullen niet alle punten bij u van toepassing zijn, mocht er daarom iets niet duidelijk zijn neem dan gerust contact met ons op.

Aanvang montage

- Bij aanvang van de plaatsing dient er een bevoegd persoon aanwezig te zijn, die onze monteurs de juiste locatie van de toestellen kan aangeven. Zodat de montageploeg direct na aankomst kan beginnen met de werkzaamheden. 
Is dit niet het geval, kunnen er wacht uren a €40,- per manuur in rekening worden gebracht.

Tijdens montage

- Bij plaatsing dient het maaiveld vrij te zijn van obstakels, puin en kabels.
- Terrein is vlak.
- Terrein dient goed toegankelijk te zijn voor benodigde materialen en montage medewerkers. (bus, aanhanger, mini-kraan, etc.)
- Wanneer er kabels, rioleringen, drainage, waterleidingen etc, onder het gebied liggen, dienen deze met piketten gemarkeerd te zijn, of tenminste bekend te zijn dmv een tekening. (KLIC-melding)
- Wanneer de grond veel puin bevat kan hier achteraf meerwerk voor berekend worden voor de extra benodigde uren. Bij het aantreffen van puin wordt er direct contact met u opgenomen.
- Aanhelen van straatwerk en afvoeren van puin zitten NIET bij de prijs van het plaatsen of de toestellen inbegrepen. (tenzij vermeld in de offerte)
- Aanbrengen of leveren van valdempende ondergronden zijn NIET bij de prijs inbegrepen. (tenzij vermeld)
- Bij meerdaagse projecten gaan wij er vanuit dat de opdrachtgever voor voorzieningen zorgt om de werkplek voldoende veilig af te zetten doormiddel van bouwhekken of een andere omheining. (IJreka B.V. kan bouwhekken verzorgen, de kosten worden doorberekend.)

Oplevering

- Na plaatsing dient er een bevoegd persoon aanwezig te zijn voor oplevering van de speeltoestellen en het ondertekenen van de pakbon. 

Speciale projecten

- Bij speciale projecten of grote toestellen dient het terrein bereikbaar te zijn voor groot materieel (bijv.  betonwagens, hijskranen of graafmachines) Dit wordt tijdens de offerte periode door IJreka B.V. aangegeven.

Bij aflevering

- Wanneer de toestellen door IJreka werden verzonden, dient er bij de levering van de toestellen een bevoegd persoon aanwezig te zijn om de toestellen in ontvangst te nemen en de vrachtbrief te ondertekenen. Bij ondertekening van de vrachtbrief/pakbon, heeft men de toestellen gecontroleerd op compleetheid en beschadigingen.
 

Bel uw speelspecialist: 0529 46 99 88

Of stuur ons een bericht!

Bezoekadres: Dalmsholterweg 5, 7722 KJ Dalfsen
Postadres: Postbus 73, 7720 AB Dalfsen

Wij zijn lid van de Foreco groep, kijk ook eens bij:

Foreco Dalfsen
Foreco Houtconstructies
Foreco Woodshop (webshop)

Sitemap