Het IJreka moment op Een internationale school

International School Hong Kong

Terug naar overzicht

In opdracht van Play Concept is er in de eerste dagen van 2019 een nieuwe speelplek gepresenteerd op een internationale school in Hong Kong. De kinderen kunnen zich op deze speelplek kinderlijk vermaken door heerlijk te klimmen, te klauteren of te glijden op één van de vele speelobjecten.

De speelplek bevat een Scaffolding Climber. Hiermee kunnen kinderen van de 7e  naar de 8e  verdieping klimmen, waar zich de ingang van de Sepent Slide bevindt. Dit is de glijbaan waarmee kinderen van de 8e naar de 7e verdieping kunnen glijden.

Voor de sportievelingen is er zelfs een speelwand, genaamd Pachinko Ball Wall, aanwezig. Hier kunnen verschillende balsporten beoefend worden. De Pachinko Ball Wall is geïnspireerd op een klassieke flipperkast, maar dan verticaal. Dit is een wandobject waarin kinderen ballen van verschillende sporten kunnen schieten/gooien. Het is daarbij iedere keer de vraag welke weg de bal aflegt binnen het wandobject.

Het grootste toestel is De Lantern. Dit toestel is geïnspireerd op een Chinese lampion. Kinderen kunnen onder andere via de centrale pilaar naar boven klimmen en klauteren. Andere toegangsmogelijkheden naar de Lantern zijn bijvoorbeeld een net-brug en het netten platform. In de lampion hangen onder andere 2 hangmatten waarop kinderen kunnen chillen.



    
  • UPGrandOpeningCeremony-61
  • Nieuwe afbeelding (1)
  • Nieuwe afbeelding
  • Nieuwe afbeelding (2)
  • Nieuwe afbeelding (3)
  • UPGrandOpeningCeremony-69

Bel voor advies op maat: 0529 46 99 88

Of stuur ons een bericht!

Toegepaste producten:

Opdrachtgever Play Concept
Plaats Hongkong
Provincie Tai Tam
Ontwerper
  • Play Concept
Status
Gerealiseerd
Realisatiedatum
03-01-2019
Materiaal
Logo

Bel uw speelspecialist: 0529 46 99 88

Of stuur ons een bericht!

Bezoekadres: Dalmsholterweg 5, 7722 KJ Dalfsen
Postadres: Postbus 73, 7720 AB Dalfsen

Wij zijn lid van de Foreco groep, kijk ook eens bij:

Foreco Dalfsen
Foreco Houtconstructies
Foreco Woodshop (webshop)

Sitemap