TestimonialHeader

Het IJreka moment van...

Vele projecten zijn in de afgelopen jaren succesvol afgerond. Hieronder volgen van een aantal reacties van tevreden klanten.

British School

"De brug is een onderdeel van een uitdagende speelheuvel voor kleuters en loopt op naar de heuvel van gietrubber waarin deze lijkt weg te zaken. Deze fantastisch speelbrug is een groot succes op het schoolplein."
Sasja Scherjon, Kunstenaar Sasja Scherjon
British School 10 copyright1

Natuurlijk en uitdagende speeltuin te Kloosterzande

In het dorpsparkje aan de Willem de Zwijgerlaan in Kloosterzande is een natuurlijk en uitdagende speeltuin geplaatst. Het park waar de toestellen zijn geplaatst werd steeds vaker gebruikt door wandelaars aangezien het om een heel mooi stukje natuur midden in het dorp gaat. En nu ook ideaal en veilig om voor kinderen te spelen.
Luc Ingels, Gemeente Hulst
2014-10-5 Kloosterzande web (6)

Skywalker Sportpunt Zeeland

De Skywalker is gelegen in een tropische tuin boven op het zwembad van Goes. Landschapsarchitect Robin Loch ontwierp de Skywalker voor Sportpunt Zeeland. Voor de productie van de Skywalker werd de hulp van IJreka Speeltoestellen in Dalfsen ingeschakeld. "De Skywalker is een fantastisch project waar met veel succes op terug gekeken wordt. Zowel de samenwerking en communicatie met IJreka verliep uitstekend" aldus Robin Lock
Robin Lock, EcoSCAPE tuin/ landschapsarchitectuur
web 3

Fit4Life Beweegtuin

"In onze woonwijk Ankummeres (Dalfsen) heeft de plaatselijke speeltoestellen leverancier, IJreka Speeltoestellen, prachtige finesstoestellen geplaatst. De fitnesstoestellen staan in een cirkel compact bij elkaar om een strak aangelegde kunstgrasmat. De Beweegtuin is voor iedereen toegankelijk en wordt nu al zeer intensief gebruikt. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en de prachtige toestellen."
Mieke Kok, inwoonster Ankummeres (Dalfsen)
rsz_20150130-10-39-10-1
Logo

Bel uw speelspecialist: 0529 46 99 88

Of stuur ons een bericht!

Bezoekadres: Dalmsholterweg 5, 7722 KJ Dalfsen
Postadres: Postbus 73, 7720 AB Dalfsen

Wij zijn lid van de Foreco groep, kijk ook eens bij:

Foreco Dalfsen
Foreco Houtconstructies
Foreco Woodshop (webshop)

Sitemap